RETETA | Pui cu sos picant

Ingrediente:

  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie dafin
  • 5 linguri bulion
  • 2 lingurite boia iute
  • 2 gutui
  • 4 pulpe de pui
  • sare

Mod de preparare:

Un pui rumenit frumos in tigaie, imbratisat de un sos picant care-ti rasfata papilele gustative. Uite cum sa-l prepari!

1. În ulei încins se pune carnea la rumenit pe ambele părţi şi apoi se scoate.

2. În acelaşi ulei se pun feliile de gutuie să se rumenească şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă boiaua. Se toarnă apă cât să acopere gutuile şi se lasă la fiert pentru 40 de minute.

3. Se adaugă pulpele de pui gata fierte și ușor rumenite, bulionul desfăcut cu puţină apă şi foaia de dafin, se gustă de sare şi se mai lasă să dea un clocot. Un pui cu sos picant delicios!

Sursa: retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close