RETETA | Pui cu legume

Ingrediente:

500 gr carne de pui,
4 cartofi,
2 morcovi, delicat de legume,
sare,
100 ml ulei,
patrunjel verde.

Mod de preparare:

Intr-un vas de Yena se adauga carnea de pui taiata bucatele, morcovul taiat rondele, cartofii taiati felii mai mari, uleiul, delicatul si apa cat acopera. Se introduce la cuptor si se lasa pana se gratineaza. Se pune apoi pe farfurie.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close