RETETA | Pui cu ciuperci şi spanac

Ingrediente:

2 linguri de ulei
1 ceapă medie
200 g ciuperci
750 g pulpe superioare de pui
60 ml masala
125 ml supă clară de pui
1 lingură cimbru
160 ml lapte bătut
1 lingură zeamă de lămâie
150 g spanac

Mod de preparare:

Încinge o lingură de ulei într-o tigaie mare, la foc mediu . Adaugă ceapa tăiată mărunt şi amestecă până începe să devină aurie. Adaugă ciupercile feliate şi găteşte-le până se înmoaie. Ia ciupercile şi ceapa din tigaie şi pune-le pe o farfurie.

Adaugă cealaltă lingură de ulei şi găteşte puiul tăiat fâşiuţe subţiri, în tranşe, amestecând continuu. Scoate-le din tigaie. Adaugă masala şi supa de pui, amestecând.

Pune din nou ciupercile şi ceapa în tigaie, pune şi puiul şi lasă să fiarbă, apoi dă focul mic şi mai găteşte până puiul este gata.
Adaugă cimbrul, laptele bătut şi lasă să dea un clocot. Adaugă zeama de lămâie, sare şi piper şi pune spanacul. Când spanacul s-a înmuiat, opreşte focul şi serveşte.

Sursa: https://clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close