RETETA | Piept de pui umplut cu rucola

Ingrediente:

  • 4 felii piept de pui
  • 4 linguri rucola tocată mărunt
  • 4 linguri caşcaval ras
  • 2 ouă
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1.   Feliile de carne se așază între două foi de folie alimentară şi se bat cu ciocanul de carne. Ouăle se bat bine şi se amestecă cu caşcavalul şi rucola. Se potriveşte de sare şi piper.

2.   Amestecul se pune pe fiecare felie de carne, se rulează şi se prinde cu scobitori.

3.   Se aşază în tava de copt, se ung cu unt topit şi se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Sursa: retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close