Retete

RETETA | Piept de porc la cuptor cu roșii și cartofi noi

Ingrediente:

  • 1,5 kg piept de porc
  • cca 700 g rosii
  • cca 700 g cartofi noi
  • condiment pentru friptura
  • boia de ardei dulce
  • usturoi
  • sare
Mod de preparare:
Portionam pieptul de porc in bucati potrivite,saram si condimentam.Le asezam intr-o tava pe care am imbracat-o cu hartie de copt,acoperim totul cu hartie de copt si dam tava la cuptor cca 40 min.Dupa 40 min,scoatem tava si adaugam rosiile taiate,usturoiul si cartofii, presaram si peste cartofi boia si sare,acoperim cu hartie de copt si mai dam la cuptor cca 30 min,dupa care scoatem hartia de copt de deasupra si lasam sa se rumeneasca cca 20 min.Se serveste cu mamaliguta calda sau fiecare cu ce vrea,ca nu exista reguli stricte.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page