RETETA | Paste cu bacon şi cimbru

Ingrediente:

400 g paste
400 g ciuperci
300 g bacon
3-4 roşii
busuioc verde
sare
piper
3 lingurite ulei de măsline
50 g unt
1-2 crengute cimbru

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă conform instrucţiunilor de pe pachet, în apă cu sare şi cu o linguriţă de ulei, ca să nu se lipească între ele, şi se acoperă cu un capac.
După ce au fiert, se scot din oală şi se dau în 2-3 jeturi de apă rece. Se pun apoi în strecurătoare şi se acoperă cu o folie ca să nu se usuce.
Între timp, se curăţă ciupercile, se taie şi se călesc în unt amestecat cu ulei de măsline. Se taie baconul fâşii mari, care se pun peste ciuperci şi se călesc în continuare la foc, până capătă o crustă crocantă.
Pastele se aşază într-un bol, se amestecă cu ciupercile şi baconul şi se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se ornează cu feliuţe de roşii şi crenguţe de cimbru.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close