RETETA | Nuci pecan crocante, cu aromă de rozmarin și susan

Ingrediente:

  • 1 cana zahar (de preferat brun)
  • 1 lingura sare kosher
  • 1 lingura rozmarin proaspat, tocat foarte marunt
  • 1/4 cana seminte de susan
  • 2 albusuri
  • 4 cani nuci pecan, neprajite

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 150oC si tapeteaza doua tavi cu hartie de copt.

Intr-un bol incapator adauga zaharul, sarea, susanul si rozmarinul si amesteca bine.

Intr-un alt bol bate usor albusurile si adauga nucile pecan, amestecand foarte bine pana cand acestea sunt invelite complet in albus. Adauga peste acestea amestecul de ierburi si continua sa amesteci pana sunt invelite complet.

Adauga nucile pecan in tava, avand grija sa nu stea una peste alta si coace-le timp de 20-25 de minute.

Lasa-le sa se raceasca si savureaza-le in timp ce urmaresti filmul preferat.

Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close