RETETA | Mâncare de spanac cu usturoi

Ingrediente:

2 linguri ulei
3 căţei de usturoi, mărunţiţi
2 cepe tocate
300 g baby spanac, proaspăt
sare grunjoasă
piper negru măcinat

Mod de preparare:

Încingi uleiul într-o tigaie încăpătoare, la foc mediu spre mare. Adaugi usturoiul şi ceapa şi le sotezi 1 minut, până îşi eliberează aroma. Adaugi câte o mână de spanac spălat şi curăţat în prealabil de impurităţi, şi amesteci până când îşi reduce volumul, 3-5 minute. Condimentezi mâncarea de spanac cu sare şi piper, după gust, şi serveşti imediat.

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close