RETETA | Gogoşi cu iaurt

Ingrediente:

300 g iaurt

150 g făină

1 praf de sare

2 ouă

coaja de la 1 lămâie

100 g zahăr

esenţă vanilie

1 plic praf de copt

 

Mod de preparare:

Pune iaurtul într-un bol mare şi adaugă zahărul, ouăle, sare, esenţa şi coaja de lămâie. Peste aceste ingrediente, toarnă făina şi praful de copt. Pune ulei la încins şi ia cu o lingură compoziţie de gogoşi, prăjindu-le pe rând. Scoate-le pe un şervet absorbant şi pudrează-le cu zahăr.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close