RETETA | Gogoșari umpluți cu salată de toamnă rusească

Ingrediente:

  • 9 gogosari mari frumosi
  • o varza mica alba
  • o jumatate de varza mica rosie
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina mare de hrean
  • 1 ceapa( daca nu va place renuntati)
  • 1 lingurita miere
  • o lingura ulei de masline
  • o lingura otet de mere
  • o lingura otet de Modena
  • sare dupa gust

Mod de preparare:

Se razuie sau se toaca din cutit varza, morcovul, hreanul, ceapa, se freaca cu sare si se strnage in pumn pentru a scoate si putina zeama.

Se adauga uleiul, otetul se potriveste de gust si cu aceasta salata se vor umple gogosarii spalati si curatati de seminte.

Este bine sa se consume pana a doua zi, daca intentionati sa tineti gogosarii  doua trei zile, renuntati la ceapa.

Sursa: bucataras.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close