RETETA | Dovlecei la tigaie cu usturoi şi cimbru

Ingrediente:

3 dovlecei medii

50 ml ulei măsline

2 fire cimbru proaspăt

4 căţei usturoi

mentă proaspătă (opţional)

1 linguriţă sare

Mod de preparare:

Tai dovleceii felii de 0,5 cm grosime, îi presari cu sare şi îi laşi la scurs.

Pui uleiul de măsline într-un vas antiaderant, încăpător şi, la foc foarte mic, căleşti usturoiul feliat până devine translucid. Pui dovleceii şi măreşti focul. Când sunt uşor rumeniţi, adaugi frunzuliţe de cimbru verde şi mai laşi 2-3 minute.

La final, adaugi mentă verde.

FOTO: https://farfuridi.ro/

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close