RETETA | Dovlecei cu piept de pui şi caşcaval

Ingrediente:

1 piept de pui, dezosat

2-3 dovlecei

150 g caşcaval sau brânză

3 ouă

3-4 linguri ulei

pătrunjel

sare

piper

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui bucăţele şi îl căleşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, până când îşi schimbă culoarea. Speli dovleceii, le tai capetele şi îi scobeşti în interior. Toci miezul mărunt. Căleşti miezul dovlecelului în puţin ulei, apoi amesteci 1-2 minute cu pieptul de pui. Scoţi şi dai deoparte. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Separat, baţi ouăle cu un praf de sare şi adaugi pătrunjel tocat, după gust. Încorporezi ouăle în compoziţia de pui cu dovlecel.

Ungi o tavă cu puţin ulei şi aşezi în ea dovleceii, cu faţa în sus. Îi umpli cu amestecul pregătit. Razi deasupra caşcavalul. Dai la cuptor, la temperatură medie, 30 de minute sau până se rumenesc uşor la suprafaţă. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://www.thewholesomedish.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close