EvenimentImportantsocial

EVENIMENT | Veselia și artiștii renumiți, secretul succesului Sărbătorii Comunei Manoleasa – FOTO&VIDEO

Cu mic cu mare, locuitorii comunei Manoleasa s-au adunat, duminică, în locul special amenajat de administrația locală pentru a petrece câteva ore împreună, la Sărbătoarea comunei, eveniment gândit și pus la punct de primarul Cristinel Aroşculesei , sprijinit în mod evident de aleșii locali.

Modul de organizare al manifestării dedicate sătenilor din comună îți dădea impresia că te afli într-un orășel mai mic.. Scena a fost amplasată strategic, iar în fața acesteia zeci de scaune dădeau impresia unei săli de spectacol. Ideea de a crea acest confort sătenilor, care nu sunt cu toții foarte tineri sau în putere, a prins de minune. Nici ploaia care pornise amenințător la un moment dat nu i-a mișcat de pe scaune pe oamenii satului care erau fericiți de reîntâlnirea cu artiștii lor preferați. Excepție au făcut pe melodiile celor de la Plăieșii sau ale interpretului Grigore Gherman. Acesta din urmă a coborât în mijlocul oamenilor și i-a antrenat să iasă la joc. Tonul l-au dat copiii care de la 2 anișori până la vârsta adolescenței au încins o horă pe cinste. Ansamblul ,, Plăieșii” i-a purtat pe cei prezenți prin toate stările, dar bucuria supremă le-a adus-o Fuego, artist foarte așteptat pe scenă de către cei prezenți.

Cu toate că prognoza anunța Cod galben de ploi pentru județul Botoșani, primarul comunei Manoleasa a crezut în ajutorul lui Dumnezeu, că va proteja bucuria pe care a vrut să o facă sătenilor cu mult efort. ,,Sunt primar din 2016, în fiecare an fac acest spectacol pentru populație..Mă bucur sunt foarte mulți oameni la spectacol. Acum sper ca și vremea să țină cu noi. Dar eu sper că o să dea Dumnezeu și vremea o să țină cu noi”, a spus primarul comunei Manoleasa, Cristinel Aroşculesei, la începutul spectacolului..

Nu departe de scenă, edilul a avut ideea amenajării unui loc de joacă pentru copii, unde micuții au avut parte de surprize de neuitat.

Fericiți au fost și comercianții care s-au întrecut în a vinde mărunțișuri, dar și berea rece, menită să garnisească micii făcuți la grătar, la adăpost de …partea culturală a evenimentului.

Merită menționat că alături de săteni au fost prezenți prefectul județului Botoșani, Dan Șlincu, senatorul Doina Federovici, deputatul Răzvan Rotaru,și câțiva prieteni ai comunei printer aceștia primarul de Săveni, Relu Târzioru.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button