RETETA | Cum să prepari cei mai buni mici

Ingrediente:

  • 1 kg fleica de porc
  • 1 kg muschi de vita
  • 800 g slanina
  • 1 capatana usturoi
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 3 lingurite boia dulce
  • 3 lingurite bicarbonat
  • 350 ml supa de oase
  • 350 ml apa minerala
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Toaca la masina de tocat carnea si slanina, eventual chiar trece-o de doua ori prin sita. Zdrobeste usturoiul si freaca-l cu o lingurita de sare si cu boiaua, adauga cimbrul, bicarbonatul, boiaua, sarea si piperul. Amesteca totul cu carnea si incepe sa framanti bine, apoi integreaza in carne supa si apa minerala. Acopera vasul si lasa-l la rece pana a doua zi cand, inainte sa formezi micii, e bine sa o gusti ca sa verifici daca nu mai are nevoie de condimente.
Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close