RETETA | Costiță de porc cu fasole

Ingrediente:

1 kg fasole boabe,
800 gr costita cu os,
6 rosii,
marar verde,
sare si piper dupa gust ,
5 linguri  ulei.

Mod de preparare:

  1. Fasolea se spala bine si se pune la fiert. Se schimba apa de 3 ori pana la fierberea finala.
  2. Taiem rosiile  cubulete si se calesc in uleiul incins.
  3. Adaugam  costita portionata, 400 ml apa fierbinte si se lasa la fiert cca 30-40  minute.
  4. Daca mai este nevoie se completeaza cu apa fierbinte.
  5. Dupa acest timp adauga fasolea scursa , amestecam si lasam sa mai fiarba maxim 10 minute.
  Se adauga sare  ,  piper dupa gust si marar proaspat taiat marunt.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close