Retete

RETETA | Costiță de porc cu fasole

Ingrediente:

1 kg fasole boabe,
800 gr costita cu os,
6 rosii,
marar verde,
sare si piper dupa gust ,
5 linguri  ulei.

Mod de preparare:

  1. Fasolea se spala bine si se pune la fiert. Se schimba apa de 3 ori pana la fierberea finala.
  2. Taiem rosiile  cubulete si se calesc in uleiul incins.
  3. Adaugam  costita portionata, 400 ml apa fierbinte si se lasa la fiert cca 30-40  minute.
  4. Daca mai este nevoie se completeaza cu apa fierbinte.
  5. Dupa acest timp adauga fasolea scursa , amestecam si lasam sa mai fiarba maxim 10 minute.
  Se adauga sare  ,  piper dupa gust si marar proaspat taiat marunt.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page