RETETA | Conopidă picantă

Ingrediente:

  • 500g conopida, taiata buchetele mici
  • 2 lingurita ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lime
  • 1 legatura ceapa verde, tocata marunt
  • 1 lingura sos picant de rosii

Intr-un bol adauga zeama stoarsa de lime, sosul de soia, sosul picant si amesteca bine.

Pune la incins o tigaie cu uleiul de masline. Adauga conopia si usturoiul tocat marunt. Caleste-le impreuna pana cand conopida devine aurie.

Da focul la minim si adauga peste conopida, sosul preparat anterior si trei sferturi din ceapa verde. Dupa doua minute stinge focul si scoate conopida pe un platou. Presara deasupra ceapa verde, ramasa.

Serveste copnopida picanta ca atare sau alaturi de o friptura.

Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close