RETETA |  Chifteluțe din urzici

Ingrediente:

  • 3 cepe albe
  • 800 g de urzici
  • 3 felii de paine
  • 3 oua
  • ulei de floarea-soarelui
  • faina
  • usturoi uscat
  • sare

Mod de preparare:

  • Urzicile se curata, se spala si se fierb in putina apa, dupa care se strecoara de zeama si se storc bine de tot cu mana.
  • Urzicile se dau prin masina de tocat carne impreuna cu ceapa calita, iar la final se adauga cu 2-3 felii de paine, ca sa se inchege bine.
  • Compozitia se amesteca bine cu cele 3 oua, apoi se se adauga usturoiul, sarea si condimentele dupagust. Cu urzicile stoarse se pot forma chiftele care se dau prin faina si se prajesc in ulei, la foc mic.

Pofta buna!

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close