InfractionalLocal

O tânără din Republica Moldova a testat vigilența polițiștilor de frontieră și s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unei tinere din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

 

În data de 2 februarie a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, o tânără din R. Moldova, în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Iași.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării auto obligatorii prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic și că autovehiculul în cauză nu figurează în bazele de date ale autorităților din România ca fiind asigurat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material sub semnătură privată.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page