Local

„Vasilache şi Mărioara” …. poveste de la bâlci la Teatrul „Vasilache”

Dragilor,

Vă invităm în această săptămână la spectacolul „Vasilache şi Mărioara”!  Spectacolul va avea loc la Teatrul “Vasilache” în zilele de:

– joi, 23 mai 2024, de la ora 18:00;

– sâmbătă, 25 mai 2024, de la ora 11:00

– duminică, 26 mai 2024, de la orele 11:00 şi 12:30

 

Textul şi regia spectacolului „Vasilache şi Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi costume Gelu Rîşca; muzica Toma Rîşca.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Adelina Cojocariu, Ioana Buta, Pavel Petraşi şi Cosmin Tanasă!

„Cea mai vestită poveste despre cel mai vestit cuplu românesc, Vasilache şi Mărioara. După mulți ani Vasilache, ctitorul teatrului pentru copii din Botoșani se întoarce în casa lui. Se întoarce pentru a-şi juca propria poveste, doldora de aventuri comice. Şi mai mereu se ceartă cu năbădăioasa lui nevastă, Marioara. Uneori conflictul ii aduce chiar la bastonade haioase, în care ambii soți nu se lasă bătuți, dar până la urmă se împacă pentru că se iubesc. Iar atunci când cineva încearcă sa-i dezbine, şi Vasilache şi Mărioara fac front comun împotriva dușmanului şi bineînțeles că-l înving. Vasilache şi Mărioara, poveste cu final fericit, muzica, dans şi voie bună. Acest spectacol este un omagiu celor care au creat această mișcare, a teatrului de bâlci, predecesorilor noștri din care s-au născut teatrele de păpuși. Este onorant pentru Teatrul Vasilache să aibă în repertoriu un spectacol cu personajul care a inspirat denumirea acestui teatru.” (Ion Sapdaru – regizor)

 Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani!

Preţul unui bilet este de  15  lei.

 

��  Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.��

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

 

Vă aşteptăm cu drag!

Până atunci… toate cele bune!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page