InfractionalLocal

Șoferi băuți și fără permis, scoși din trafic de polițiști

La data de 20 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Corlăteni, un autovehiucl condus de un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autovehicululul pe care îl conducea avea atașată o remorcă neînregistrată sau înmatriculată pentru a circula pe drumurile publice.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis

și conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

La data de 20 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Corlăteni, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

La data de 20 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani  au oprit pentru control, pe drumul județean DJ 208H, în comuna Cristești, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Botoșani.

 

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest,  valoarea rezultată fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page