Diverse

Lost Relics, un joc plin de aventuri situate într-o lume conturată minuțios, astfel încât să pară reală

În epoca în care marile bestii antice trăiau pe pământ, clanurile regatului nordic au crescut în număr vast și s-au răspândit pe toată suprafața globului. Membrii acestor clanuri au dobândit înțelegere și înțelepciune pentru a se implica în activități de la cele mai elementare până la cele caracterizate de ezoterim, transmițând aceste cunoștințe din generație în generație.

Acea epocă e cunoscută ca primul eon și este locul în care se pot urmări primele consemnări istorice. În acea perioadă, scribii au căutat mai întâi să înregistreze evenimentele importante care aveau loc, pentru a lăsa în urmă relatări pentru cei din viitor.

La fel ca în orice lume care dăinuie de-a lungul veacurilor, au existat vremuri bune și rele, de la prosperitate provocată de apariția comerțului până la zilele întunecate, în urma marii erupții a Muntelui Olkepth și a climatului rece din lunga iarnă care a urmat și a adus cu sine noi provocări. Deși cel mai semnificativ eveniment care a avut loc în istorie nu își are originea în Olkepth și nici în alte țări care se găsesc în acest univers aparte, evenimentele din primul neon au o deosebită importanță pentru băștinași. Adrenalina a atins un nivel înalt atunci când două rase încăpățânate, cu o inteligență crescândă și personalitate feroce, au ales să se confrunte într-o bătălie colosală numită „Războiul înșelăciunii”. Această bătălie a dus la pierderi de vieți, de informații cruciale și putere. Singurele rămășițe au fost și ele uitate, împrăștiate fiind în cele din urmă în jurul Universului. În prezent, acestea sunt cunoscute sub numele de relicve pierdute și nimeni nu reușește să își alimenteze curiozitatea decât dacă pornește în căutarea lor.

Aventurile din Lost Relics presupun încercări de a le găsi în lăzi, butoaie și alte obiecte interactive, la fel cum se întâmplă și într-unul dintre numeroasele sloturi online, care are un nume omonim. Unele relicve sunt extrem de rare și există chiar și unicate. Acestea au și povești atașate, care descriu cum au ajuns în starea lor actuală.

Căutarea de monștri din fiecare aventură este generată aleatoriu, oferind patru miliarde de variații pentru fiecare temă. Talmuth este un loc la fel de important precum Muntele Olkepth și oferă un loc pentru a explora, a aduna informații despre misiunile disponibile și pentru a-ți face încălzirea dinainte de acele aventuri care te pot conduce pe drumeții periculoase prin temnițe, peste câmpii și în păduri. Ocazional, vor avea loc evenimente speciale deschise publicului din întreaga lume, permițându-ți să treci prin runde unice și provocatoare, oferind ca recompense relicve și articole în ediție limitată. Aceste evenimente pot dura săptămâni sau luni de zile. Pe lângă ele, există și alte posibilități de a intra în posesia a diverse relicve: misiunile. Ele au chiar un caracter exclusivist, pentru că ofere elemente de care nicio altă provocare din joc nu dispune. Descoperă-ți destinul și află secretele pierdute în nisipurile timpului.

Ținutele vestimentare din Lost Relics îți vor permite să îți personalizezi personajul. Acestea nu oferă niciun avantaj în joc. Toate personajele pot folosi orice arme și ustensile. Singura limită este imaginația ta. Îți poți echipa personajul oricum îți dorești, doar pentru a-i îmbunătăți înfățișarea. Un alt aspect interesant este că animalele de companie te vor ajuta în aventurile prin care vei trece.

Lost Relics este un joc care folosește Portofelul Enjin pentru a gestiona tokenii Ethereum de ultimă generație. Prin conectarea portofelului Enjin la contul creat, vei putea transfera elementele câștigate între joc și portofel, oferindu-ți control complet asupra lor.

Lost Relics folosește contractul ERC-1155 de nouă generație pentru articolele tale. Ele pot fi tranzacționate pe piețe descentralizate, ținute în siguranță în portofel și utilizate în cadrul jocului. Puterea Ethereum și sprijinul lui Enjin îți permit să ai încredere că investiția ta; în joc va fi valoroasă, chiar și după ce ai încetat să îl joci.

Lost Relics acceptă un număr mare de articole Multiverse, articole care sunt create de alți designeri, dar sunt acceptate în cadrul jocului.

Sursa imaginii:
1. Gorodenkoff / Shutterstock.com
2. aslysun / Shutterstock.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!