InfractionalLocal

Căutat de peste şapte ani de autorități, depistat de polițiștii de frontieră la Rădăuți Prut

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile române pentru săvârşirea de infracţiuni de contrabandă și conducere fără permis, pe teritoriul României.

 

În data de 10 mai a.c, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, un bărbat în vârstă de 28 de ani, cu cetăţenie Republica Moldova, pasager într-un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile române, la data de 16.12.2016, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiunilor de contrabandă și conducere fără permis.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page