Localsocial

Bătrân salvat de la moarte de șeful de post al unei comune din județul Botoșani

Într-o zi călduroasă de iunie, vă transpunem prin câteva rânduri către comuna Corni, județul Botoșani, locul în care Claudiu, șeful postului de poliție din localitate, a fost pus în fața unei situații de urgență.

La ora 13:00, o persoană s-a prezentat la postul de poliție, declarând că a lovit brutal peste picioare un bărbat în vârstă de 73 de ani și avea nevoie de ajutor medical.

Imediat cum a aflat mai multe detalii despre eveniment și locația producerii acestuia ca fiind în apropierea unei stâne, l-a imobilizat pe agresor și a pornit spre locul indicat.

Claudiu cunoștea proprietarul stânei și a reușit să-l contacteze imediat. I-a explicat situația și a solicitat sprijinul său în găsirea victimei. Proprietarul a localizat-o rapid și a reușit să o aducă în întâmpinarea colegului nostru, la drumul de acces, care a sosit în grabă cu autospeciala de poliție.

Imaginea întâlnirii dintre Claudiu și victima agresată era una tulburătoare. Bărbatul era inconștient, cu picioarele grav rănite. În încercarea de a opri hemoragia, Claudiu a improvizat două garouri, folosind o sfoară și cureaua pantalonilor.

La scurt timp, ambulanța a ajuns la fața locului și a preluat victima. Personalul medical a făcut tot posibilul pentru a-i stabiliza starea de sănătate și i-a transmis polițistului că intervenția sa promptă și acordarea primului ajutor au fost vitale pentru a salva viața bărbatului.

Claudiu este un polițist cu 20 de ani de experiență, iar asta se vede prin ceea ce face!

Ne mândrim cu profesioniști ca tine, Claudiu! Felicitări!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page