Important

LOCAL | Felicitări handmade și bulgărași de zăpadă pentru botoșăneni – FOTO

Tinerii de la Centrul de voluntariat B.O.M.D (Botoșani, Orașul Meu Drag) i-au surprins, vineri, pe botoșăneni cu un zâmbet. Împreună cu micuții care fac parte din redacția Buzz, voluntarii B.O.M.D au dorit să le aducă botoșănenilor spiritul sărbătorilor mai aproape.

Aceștia le-au oferit prăjiturele sub forma unor bulgări de zăpădă, felicitări de Crăciun confecționate chiar de ei, iar copiii din redacția Buzz, cel mai nou număr al ziarului Buzz, unul dedicat sărbătorilor de iarnă.

“Ne-am dorit să aducem un zâmbet pe chipul botoșănenilor, pentru că sărbătoarea Crăciunului înseamnă copilărie, înseamnă bucurie, înseamnă suflet. Este o acțiune de suflet a Centrului de voluntariat B.O.M.D la care ne-au ajutat și colegii din redacția Buzz. A fost o întâlnire cu botoșănenii în primul rând, dar și un bine meritat teambuilding pentru că echipa noastră de voluntari  a avut mai multe sesiuni de pregătire a acțiunii finale. Într-o zi am făcut prăjiturile împreună, în altă zi am pregătit felicitările. Le mulțumesc tinerilor noștri pentru că au fost atât de cooperanți și entuziaști în a puncta frumos finalul anului 2019”, a spus Denisa Sandu, coordonatorul de activități și proiecte al Centrului de voluntariat B.O.M.D.

Centrul de voluntariat B.O.M.D. are deja trasat planul de acțiuni pentru prima parte a anului, iar acestea vizează, în mod special, educația copiilor și a tinerilor de azi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page