Retete

RETETA | Budincă de macaroane cu brânză

Ingrediente:

450 g macaroane sau melci

450 g telemea, mărunțită

3-4 ouă

1 praf de sare

120 g unt

3 linguri zahăr

Mod de preparare:

Pregătești macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Împarți untul în două părți egale. Pe prima o topești, iar cu cea de a doua tapetezi o tavă. Scurgi bine pastele și le treci printr-un jet de apă rece.

Într-un vas, bați bine ouăle și le amesteci cu untul topit și restul ingredientelor. Combini cu macaroanele. Torni compoziția într-o tavă. Dai la cuptorul încins, 30-40 de minute, până începe să se formeze o crustă crocantă. Servești după ce s-a răcit puțin.

Sursa http://www.thechunkychef.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page