Retete

RETETA | Pui în sos de roșii și busuioc

Ingrediente:

450 g piept de pui

50 ml ulei

5-6 roșii feliate

3 căței de usturoi, zdrobiți

1 legătură de busuioc proaspăt, tocat

60 g unt

sare

piper

Mod de preparare:

Bați bucățile de carne ușor, ca pentru șnițele. Le condimentezi cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie, rumenești puiul în uleiul încins, pe fiecare parte, până când își schimbă culoarea, apoi scoți pe o farfurie.

Călești usturoiul 1-2 minute, apoi adaugi roșiile și untul. Amesteci până când tot untul se topește și obții un sos gros. Combini cu frunzele de busuioc. Servești puiul cu sosul de tomate și busuioc.

Sursa https://pinchofyum.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page