Retete

RETETA | Mușchi cu ierburi aromatice

Ingrediente:

1 bucată muşchi de porc
4 felii pâine albă  1 legătură pătrunjel
1 cană amestec de busuioc, salvie şi cimbru proaspete
150 g parmezan
sare
piper
ulei
3 linguri muştar
50 g unt
2 cepe
100 ml vin roşu
½ linguriţă rozmarin uscat

Mod de preparare:

Pas 1

Condimentezi carnea cu sare şi piper, apoi o rumeneşti, la foc mediu, într- o tigaie cu ulei încins.

Pas 2

Separat, dai prin blender pâinea, parmezanul ras, pătrunjelul şi amestecul de busuioc, salvie şi cimbru.

Pas 3

Ungi cu muştar muşchiul de porc rumenit şi îl acoperi cu amestecul de ierburi cu pâine. Dai carnea la cuptorul preîncălzit la 180 °C 20 de minute.

Pas 4

Pentru sos, topeşti untul şi adaugi ceapa tăiată rondele. Laşi să se înmoaie 5 minute, apoi torni vinul roşu. Condimentezi cu sare şi piper. Laşi sosul, la foc mic, 15 minute. Serveşti muşchiul de porc cu sos.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page