ImportantLiga 1Sport

SPORT | Golofca a revenit la FC Botoșani

Cătălin Golofca (27 de ani) nu mai este jucătorul FCSB. Pentru mijlocaș, prezența în partida cu trupa lui Gică Hagi a fost și ultima în tricoul roș-albaștrilor.

”Golofca nu mai este jucătorul Stelei. El mai avea trei ani de contract cu Steaua, așa că am decis să preluăm noi angajamentul de acum încolo.

Cătălin și-a dorit să revină acasă, așa că și noi l-am primit cu brațele deschise. Sunt convins că experiența de la Steaua ne va ajuta pe noi foarte mult”, a spus Cornel Sfaițer, pentru Digi Sport.

Oficialul grupării din Moldova a mai precizat că această revenire a lui Golofca nu are absolut nicio legătură cu transferul lui Moruțan la FCSB.

Cel care a cerut întreruperea relațiilor contractuale a fost însuși Golofca. Mijlocașul a preferat să se întoarcă la Botoșani din dorința de a juca, mai ales după ce și-a dat seama că la FCSB va avea șanse foarte mici de a mai prinde primul 11.

”Poate am greșit și eu, dar nu regret niciun momenmt petrecut la Steaua!”

În plus, jucătorul va pierde și la bani, pentru că el va reveni la salariul de 3.000 de euro pe care-l avea înainte de a semna cu vicecampioana Ligii 1. La FCSB, Golofca era remunerat cu 9.000 de euro pe lună.

”A venit momentul despărțirii mele de cel mai titrat club din fotbalul românesc! Steaua a fost un vis devenit realitate. Am petrecut aici cele mai frumoase momente din cariera mea, dar acum trebuie să mă opresc.

Am simțit emoția marilor fotbaliști atunci când mi s-a cântat imnul Ligii Campionilor. Am jucat pe stadioane pline până la refuz și mi s-a făcut pielea de găină îmbrăcând tricoul Stelei și jucând cu 50.000 de fani în tribune. Ați fost colosali! Și pentru toate astea vă mulțumesc! Au fost fost momente frumoase petrecute aici, chiar dacă nu mi-am îndeplinit toate dorințele stabilite la început.

Poate am greșit și eu, dar nu regret deloc niciun moment pe care l-am petrecut la singura echipă din fotbalul românesc care a câștigat Cupa Campionilor Europeni”, a spus Golofca, într-un mesaj postat de el pe contul de twitter.

”Să faceți istorie, așa cum ne-am propus împreună în vară”

Mijlocașul a ținut să le ureze baftă foștilor colegi în demersul lor de a câștiga campionatul, dar a avut un mesaj și pentru suporteri.

”Le mulțumesc tuturor celor din staff, tuturor colegilor mei, dar în primul rând suporterilor steliști! Vă doresc să câștigați titlul de campion, să ajungeți din nou în grupele Ligii Campionilor și să faceți istorie așa cum ne-am propus împreună încă din vară!

Mă întorc acasă, la FC Botoșani, acolo unde îmi voi ajuta echipa să realizăm obiectivele propuse. Vă mulțumesc tuturor și să aveți parte de Sărbători cu liniște, iar 2018 să fie mai bun pentru toată lumea”, a completat Golofca.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page