Retete

RETETA | Gulaş picant cu carne de porc

 Ingrediente:

500 g carne porc
50 ml ulei
1 ceapă mare
700 g varză acră
250 ml smântână
3 linguri făină
1 lingură boia dulce
1 lingură boia picant
sare
chimen
piper

Mod de preparare:

Carnea se spală şi se taie cubuleţe, iar ceapa se toacă mărunt. Se căleşte ceapa şi se adaugă carnea. Se rumeneşte aproximativ 5 minute.

Se adaugă boiaua, apă fierbinte cât să acopere carnea, sare şi chimen. Se lasă să fiarbă acoperit, amestecând din când în când.

Pentru sos, se toarnă făina în smântână, amestecând uşor cu telul, până se încorporează perfect.

Se adaugă varza murată, spălată şi tocată şi se lasă să fiarbă 15 minute. Se adaugă sosul de smântână.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page