Retete

RETETA | Pește în sos de roșii la cuptor

Ingrediente:

4 rondele de pește

1 roșie

1 ceapă roșie

2 căței de usturoi

80 ml ulei

60 ml vin alb

cimbru

oregano

boia de ardei afumată

sare

piper

pătrunjel

Mod de preparare:

Ștergi medalioanele cu prosoape de hârtie, apoi le sărezi, după gust. Razi roșia și o scurgi de excesul de apă, apoi o amesteci cu uleiul și vinul. Adaugi ceapa tocată, usturoiul pisat, boia, oregano, cimbru, sare și piper, după gust. Omogenizezi și pui în tavă. Așezi deasupra medalioanele de pește și dai tava la cuptor 30-40 de minute. Servești peștele cu pătrunjel tocat.

Sursa ttps://www.littlecookingtips.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page