Retete

RETETA | Medalioane de porc în sos de ciuperci

Ingrediente:

4 medalioane de porc

1 lingură ulei

1 ceapă mică

1 cățel de usturoi

250 g ciuperci

rozmarin

4 frunze salvie

100 ml supă de carne

50 g smântână

1 lingură muștar

sare

piper

Mod de preparare:

Încingi uleiul și rumenești medalioanele câte 2 minute pe fiecare parte, apoi le scoți. Pui în loc ceapa tocată și o lași până când devine sticloasă. Adaugi cățelul de usturoi tocat, ciupercile feliate, rozmarin și salvia și lași pe foc până când se evaporă zeama lăsată.

Torni supa, smântâna, adaugi muștarul, sare și piper, după gust. Așezi carnea, acoperi și lași să fiarbă până când scade sosul, iar carnea s-a pătruns.

Sursa http://domesticgothess.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page