Retete

RETETA | Ciocănele de pui crocante cu usturoi la cuptor

Ingrediente:

900 g ciocănele de pui

4 linguri ulei

4 linguri unt

3 linguri usturoi pisat

2-3 linguri pătrunjel tocat

50 g parmezan ras

sare

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 218 °C. Așezi bucățile de carne într-o tavă și le dai la cuptor, 20-25 de minute, apoi le întorci pe partea cealaltă și le lași încă în jur de 20 de minute, până se rumenesc.

Într-o tigaie, amesteci uleiul și untul, aștepți ca cel din urmă să se topească în totalitate, apoi adaugi usturoiul, pe care îl sotezi, la foc mediu, 3 minute. Torni amestecul într-un bol. Combini cu pătrunjelul și sare, după gust. Treci ciocănelele de pui prin această compoziție, până sunt acoperite în totalitate, apoi le așezi pe o farfurie. Presari parmezanul. Servești cu extra pătrunjel, dacă vrei.

Sursa http://butteryourbiscuit.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page