Liga 1Sport

SPORT | FC Botoșani – Viitorul Constanța, 1 -0

FC Botoşani a întâlnit pe teren propriu fosta campioană a României, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii 1. Elevii lui Costel Enache au învins cu scorul de 1-0 prin golul lui Olimpiu Moruțan.

 

În debutul meciului, ambele formaţii au fost foarte prudente şi mai preocupate să nu primească gol decât să atace poarta adversă.  în minutul 10, Moruţan întoarce doi adversari, îi pasează lui Buş dar acesta nu reuşeşte să şuteze pe poartă din 7-8 metri. În minutul 15, Buş combină cu Roman, acesta din urmă şutează la poartă dar mingea este deviată în corner. Două minute mai târziu, Roman şutează din marginea careului dar mingea trece peste poartă. Burcă are şansa golului în minutul 19 dar şutează puţin pe lângă bară din interul careului. Buş se distrează cu fundaşii Viitorul dar nici de această dată FC Botoşani nu reuşeşte deschiderea scorului. Spiritele se încing şi pe teren iar în minutul 33 iar arbitrul Marcel Bârsan le arată catonaşul galben lui Burcă şi Horj. În minutul 40, Bordeianu şutează din marginea careului dar Râmniceanu prinde în doi timpi și echipele intră la cabine la egalitate.

Repriza secundă începe tot cu FC Botoşani în atac dar fără mari ocazii la poarta lui Râmniceanu. În minutul 59, Viitorul îşi trece în cont cea mai mare ocazie. La primul corner, Ţucudean reaia în bară. Un minut mai târziu, Bordeianu pătrunde pe stânga, scoate în centru iar Moruţan marchează cu un şut în forţă primul lui gol în Liga 1 Betano. Acelaşi Moruţan se distrează cu jucătorii Viitorului pe care îi driblează ca pe jaloane dar nu reuşeşte pasa către Roman care ar fi rămas singur cu Râmniceanu.

În minutul 80, Viitorul are a doua şansă de gol în urma unui corner. Dumitraş respinge greşit cu capul dar Cobrea respinge în bară. În minutul 88 Moruţan părăseşte terenul în aplauzele publicului. El a fost înlocuit cu Oaidă care debutează la FC Botoşani.

Partida se încheie cu victoria botoşănenilor care s-au distanţa de Viitorul în clasament. Ultima partidă din acest tur de campionat va fi contra formației Gaz Metan Mediaș, vineri 29 septembrie de la ora 18:00.

Sursa: fcbotosani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page