Retete

RETETA | Friptură de vită

Ingrediente:

900 g carne de vită, tăiată cubulețe

1-2 legături, pătrunjel proaspăt tocat

60 ml ulei

60 ml apă

1 linguriță oregano

2 linguri zeamă de lămâie

2 căței de usturoi, pisați

sare

piper

Mod de preparare:

Amesteci foarte bine toate ingredientele, cu excepția cărnii, într-un bol. Transferi compoziția într-o pungă mare, resigilabilă. Adaugi carnea și o lași la marinat, la rece, 1 oră. Preîncălzești cuptorul la 200 °C.

Tapetezi o tavă cu hârtie de copt și pui deasupra ei un grătar din cuptor. Îl ungi cu puțin ulei. Așezi carnea, lasând puțin spațiu liber între cubulețe. Dai la cuptor 30 de minute. Servești imediat.

Sursa http://www.lordbyronskitchen.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page