Retete

RETETA | Vinete umplute cu carne

Ingrediente:

5 vinete medii

600 g carne tocată

100 g vin roșu

1 ceapă

2 linguri ulei

1 lingură pastă de tomate

200 g roșii desojite

pătrunjel

½ lingură zahăr

200 g brânză feta

condiment, după gust

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor. Tai capetele la vinete, apoi le feliezi. Încingi uleiul în tigaie și prăjești vinetele, pe ambele părți, până când se înmoaie, fără însă să se gătească în întregime. Le pui pe șervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

Separat, amesteci carnea tocată cu ceapa rasă, pătrunjelul tocat, pasta de tomate, condimente, după gust și brânza rasă. Pui pe fiecare felie câte 2 linguri de umplutură și rulezi. Amesteci roșiile tocate cu vinul, zahărul și condimente, după gust. Pui rulourile în tavă, torni vinul și dai tava la cuptor 40-45 de minute.

 

Sursa http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page