Retete

RETETA | Pulpe de pui cu sos barbeque

Ingrediente:

10-12 pulpe de pui, fără piele

200 ml ketchup

50 ml suc de portocală

1 lămâie

100 g miere

1 linguriță coriandru

1 linguriță sos picant

sare

piper

Mod de preparare:

Combini ketchupul cu sucul de lămâie și portocală, adaugi mierea, coriandru, sosul picant, sare și piper, după gust. Adaugi pulpele de pui, amesteci și le dai la rece 1-2 ore, pentru a se pătrunde aromele. Încingi cuptorul, apoi așezi pulpele de pui într-o tavă, le acoperi cu o folie de aluminiu și le ții la cuptor o oră. Îndepărtezi folia și mai lași până când se rumenesc pulpele.

Sursa https://livingthegourmet.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page