Retete

RETETA | Gogosari la borcan

Ingrediente:

  • 5 kg gogosari,
  • zahar,
  • ulei,
  • otet,
  • sare,
  • frunza de visin,
  • radacina de hrean,
  • foi de dafin,
  • boabe de piper
  • enibahar si mustar.

Mod de preparare:

Cureti gogosarii de cotor, speli, lasi sa se zvante. Asezi gogosarii in tava de aragaz unsa cu ulei. In fiecare gogosar adaugi:

o lingura otet

o lingura ulei

o lingurita zahar

un varf de lingurita sare

Dai tava cu gogosari la cuptor pentru 35-40 minute. Asezi gogosarii in borcan, adaugi zeama lasata de gogosari in tava, o radacina de hrean, boabe de piper, de enibahar si de mustar, foaie de dafin si frunza de visin.

Capsezi, invelesti in paturi pana a doua zi. Este o muratura deosebit de buna.

Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page