Retete

RETETA | Mușchiuleț de porc în crustă de miere și muștar

Ingrediente:

450 g mușchiuleț de porc întreg

2 linguri muștar cu boabe întregi

2 linguri miere

1 ceapă, feliată

cimbru

sare

piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci muștarul cu mierea și cimbru tocat, după gust. Așezi ceapa, într-un singur strat, într-o tavă sau vas termorezistent. Condimentezi carnea cu sare și piper, după gust. O pui în tavă, pe patul de ceapă.

Asezonezi cu frunze de cimbru, opțional. Ungi mușchiulețul de porc cu jumătate din amestecul de muștar și miere. Acoperi cu folie și dai la cuptor 25 de minute. Îndepărtezi folia și adaugi restul de sos. Dai la cuptor încă 5-10 minute, până se formează o crustă crocantă. Servești după ce s-a răcit puțin.

Sursa http://www.theseasonedmom.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page