Retete

RETETA | Roşii umplute cu conopidă

Ingrediente:

● 3 roșii mari
● 2 conopide
● 1 ceapă
● 4-5 linguri ulei
● 2-3 căței usturoi
● ½ pahar apă
● cașcaval
● unt
● sare
● piper
● salată verde
● ridichi, opțional

Mod de preparare:
Speli roșiile, le tai capacele, apoi le scoți pulpa. Le condimentezi cu sare și piper, după gust. Le umpli cu un amestec format din pulpa de roșii rămasă, usturoiul tocat, ceapa călită și o jumătate de conopidă opărită și mărunțită. Așezi roșiile umplute într-un vas termorezistent, uns cu puțin unt. Presari în jurul lor buchețele de conopidă opărite în prealabil, în apă cu sare.
Stropești totul cu ulei și puțină apă. Razi cașcaval uniform și dai vasul la cuptor, 20-30 de minute, până se rumenește ușor. Servești, dacă vrei, cu salată verde și ridichi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page