Retete

RETETA | Varză la cuptor cu smântână și bacon

Ingrediente:

4 fâșii bacon, tăiat bucățele
2 linguri ulei
½ ceapă, tocată
1 varză tocată
boia, după gust
250 g smântână
85 g mozzarella rasă
sare
piper

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 190 °C. Într-o tigaie, rumenești baconul, la temperatură medie, până devine crocant. Îl scoți pe un prosop de bucătărie. Călești ceapa într-o tigaie mare, în puțin ulei, până când își schimbă culoarea. Adaugi varza și amesteci pe foc până începe să se înmoaie. Condimentezi cu boia, sare și piper, după gust. Combini cu baconul și mai lași pe foc încă 1-2 minute.

Pui amestecul într-o tavă, unsă cu puțin ulei. Torni smântâna, apoi presari uniform brânza mozzarella. Dai la cuptor 30 de minute. Servești imediat.

Sursa http://www.jamhands.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page