Retete

RETETA | Pui în sos de ardei copți

Ingrediente:

4-6 pulpe de pui sau piept

5 ardei grași copți

2 linguri mix de condimente

3-4 linguri ulei

3 lingurițe usturoi pisat

240 g smântână

2 linguri brânză feta mărunțită, opțional

frunze de busuioc, opțional

sare

piper

Mod de preparare:

Tai ardeii feliuțe și îi dai la blender împreună cu usturoiul,  1 lingură din mixul de condimente, sare și piper, după gust, până obții o pastă. Condimentezi puiul cu mixul rămas. Îl rumenești într-o tigaie, în puțin ulei încins, 6-8 minute pe fiecare parte sau până ce carnea se pătrunde bine și își schimbă culoarea. Transferi pe o farfurie și dai deoparte.

Torni sosul de ardei în tigaie și amesteci 2-3 minute, la foc mediu. Încorporezi smântâna și mai lași pe foc până când începe să se îngroașe. Amesteci cu puiul. Servești cu brânză feta și frunze de busuioc, opțional.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page