Liga 1Sport

SPORT | FC Botoșani – CFR Cluj, 1-1

FC Botoşani a început noul sezon al Ligii I, al cincilea din istoria clubului, pe teren propriu în compania formației CFR Cluj în ultimul meci al primei etape din noul sezon. În fața a peste 4500 de suporteri, botoșănenii au reușit un scor de egalitate, 1-1, golurile fiind marcate de Ovidiu Hoban de partea clujenilor și Andrei Burcă pentru botoșăneni.

 

Clujenii au început mai bine jocul și în minutul 10 au deschis scorul prin Ovidiu Hoban care a marcat printre picioarele lui Cobrea. Botoșănenii preiau posesia și au prima mare ocazie prin Golofca care şutează din marginea careului dar Vâtcă are o intervenţie încredibilă şi respinge în corner. În minutul 30 Buș a bătut cornerul la colțul lung iar Burcă a reușit egalarea cu capul. A urmat o nouă ocazie pentru echipa botoșăneană prin Moruțan în minutul 36, care șutează din afara careului dar portarul clujean scoate de sub bară. Până la pauză, roş-alb-albaştrii au rămas în atac, iar vişiniii s-au mulţumit să replice pe contraatac.

În repriza a doua ambele garnituri au jucat un fotbal deschis, încercând să câştige toate cele trei puncte. În minutul 63 Buş pătrunde pe dreapta, intră în careu dar şutează puţin peste poartă. Centralul Bârsan îl elimină pe atacantul CFR-ului Omrani care vede al doilea cartonaș galben și implicit cel roșu pentru simulare de fault în careul botoșănean. În superioritate numerică Botoșaniul are o ocazie uriasă de marca în minutul 76 prin atacantul Popa care trimite mingea puțin pe lângă poarta clujeană. Până la finalul partidei Cucu și Buș au încercat sa aducă victoria botoșănenilor dar scorul rămâne neschimbat iar cele două echipe termin la egalitate.
Următoarea partidă pentru FC Botoșani va fi în deplasare la Dinamo București, duminică 23 iulie, de la ora 21.

Sursa: fcbotosani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page