Retete

RETETA | Clătite umplute

Ingrediente:
6 clătite
12 felii șuncă
600 g spanac
3 căței de usturoi
150 g telemea rasă
1-2 linguri ulei
sare
piper
unt, pentru uns

Pentru sos:
300 g iaurt
50 g cașcaval ras

Mod de preparare:

Zdrobești usturoiul și îl pui în ulei, amesteci și imedi­at adaugi spanacul mărunțit. Sotezi câteva minute, presari sare și piper, după gust, oprești focul și încorporezi telemea­ua, apoi lași la răcorit.

Așezi pe fiecare clătită câte 2 felii de șuncă, una în continuarea celeilalte, întinzi umplutura și rulezi. Ungi cu unt o tavă, așezi clătitele um­plute și răstorni peste ele un sos făcut din iaurt amestecat cu cașcaval. Dai la cuptor 10-15 minute.

Foto: Profimedia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page