RETETA | Tocăniță de roșii cu mușchiuleț de porc

Ingrediente:

2 buc muschiuleti de porc ,

1 morcov,

6 rosii mari – decojite si fara seminte ,

1 ceapa,

1 pastranc,

5 linguri ulei,

sare si piper dupa gust,

1 legatura marar.

Mod de preparare:

  1. Muschiuletul  de porc se taie  in felii potrivite .
  2. Intr-o cratita se incinge uleiul, adaugam carnea si o prajim cateva minute pana incepe sa se rumeneasca usor.
  3. Se scoate carnea intr-un vas si se pastreaza la cald.
  4. In grasimea ramasa adaugam legumele ( ceapa , morcovul si pastarnacul ) tocate marunt si se calesc cca 8-10 min, la foc mediu.
  5. Dupa acest timp adaugam rosiile taiate felii , 100 ml apa calda si lasam sa fiarba inabusit cca 5 min.
  6. Se adauga  carnea, sarea si piperul  si se continua fierberea (cu capac) pentru inca 20 min, la foc mic.
  7. Cand este gata se adauga mararul taiat marunt si se serveste.

Pofta Buna!

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close