RETETA | Tort – ecler cu banane

Ingrediente:

Pentru tort
420 g biscuiți graham cu scorțișoară
110 g budincă de vanilie
590 ml lapte
340 ml frișcă lichidă bătută
6 banane proaspete tpiate în felii subțiri
Pentru glazură
220 g zahăr pudră
60 ml lapte
2 lingurițe scorțișoară

Mod de preparare:

Într-un bol mediu combină budinca instant cu laptele. Bate-le împreună până se îngroașă și omogenizează. Lasă compoziția să stea circa 5 minute. Adaugă și frișca, amestecă bine și dă deoparte.
Pe fundul unei tăvi pune un strat de biscuiți. Sigur va fi nevoie să rupi câțiva ca să încapă cum trebuie, nu-ți face griji dacă se suprapun.
Toarnă jumătate din crema de budincă peste biscuiți și pune și jumătate din cantitatea de banane feliate.

Citește tot materialul aici

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close