Retete

RETETA | Rulouri de miel umplute cu spanac si ciuperci – VIDEO

Vrei sa iti intampini musafirii cu o mancare savuroasa, sanatoasa si foarte aspectuoasa? Atunci uimeste-i cu un preparat delcios: rulouri de miel umplute cu spanac si ciuperci. Acasa.ro continua serialul bucatarilor celebri si iti prezinta una dintre cele mai savuroase retete de rulouri de miel, pregatita de renumitul bucatar Gordon Ramsay. Iata cat de usor iti poti impresiona musafirii:
Ingrediente:
  • 1,3 kg carne de miel
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 ceape rosii
  • 100 g ciuperci mixte
  • 25 g unt
  • 250 g spanac
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • sare si piper
  • 10 crengute de rozmarin proaspat
  • 6 frunze mari de salvie
  • 2-3 linguri de crema de branza cu ierburi aromatice si usturoi
  • 10 catei de usturoi

Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Incinge jumatate din uleiul de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si ciupercile taiate marunt, la foc mediu.
Separat, topeste untul, adauga peste el spanacul si lasa-l sa se caleasca aproximativ 1 minut, apoi condimenteaza compozitia cu nucsoara.
Taie carnea de miel usor si presara peste ea rozmarin. Intr-un castron mare combina spanacul calit cu amestecul de ciuperci si crema de branza. Asaza in mijocul carnii amestecul de spanac si ciuperci, apoi ruleaz-o si prinde-o cu o sfoara.
Da carnea de miel la cuptor, asaza-o pe un gratar nonaderent si stropeste-o cu putin ulei de masline. Din cand in cand, adauga peste carne si din sosul pe care il lasa. Carnea trebuie sa stea la cuptor cel putin 30 de minute.
Rulourile de miel umplute cu spanac si ciuperci se servesc calde, cu garnituria de cartofi sau salate.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page