InternationalSport

SPORT | Mesaj dur al unui star al fotbalului englez către români: “Ar trebui sterilizaţi! Toţi au lanţuri de aur şi sunt graşi!”

Joey Barton i-a criticat dur pe românii prezenţi în Anglia, spunând că aceştia ar trebui sterilizaţi, după o emisiune în care nişte emigranţi români comiteau lucruri ilegale

 Barton a jucat la Manchester City, Newcastle United, QPR şi Marseille

Debutul lui 2014 a adus în Marea Britanie ridicarea restricţiilor pe piaţa muncii din Marea Britanie pentru cetăţenii români şi bulgari. Deşi s-au temut de o adevărată invazie a est-europenilor în Anglia, tabloidele britanice s-au înşelat, numărul acestora fiind foarte mic, mult sub ceea ce se aşteptau aceştia. Însă unii români prezenţi în Marea Britanie sunt cunoscuţi pentru fraudele realizate, contribuind la realizarea unei imagini greşite a României în Albion.

Un astfel de exemplu a fost şi cel prezentat ieri, în cadrul emisiunii ”Benefits Street” de la Channel 4, a cărei temă au fost modurile de înşelare a autorităţilor. Evident, personaje au fost şi câţiva cetăţeni de naţionalitate română. Iar Joey Barton, actual fotbalist la QPR, a explodat pe Twitter la adresa românilor! ”Românilor, dacă nu vă place în Anglia, de ce nu plecaţi de aici. Mă vedeţi pe mine că vin şi încerc mizerii în ţara voastră? Toţi au maşini, lanţuri de aur, acoperişuri deasupra capului şi telefoane mobile. Nu-i aşa de rău, nu? Cred că ar trebui aplicată licenţa pentru împerechere”, a scris Barton, pe Twitter, într-unul dintre accesele sale de furie deja cunoscute de cei care îl urmăresc. Practic, fotbalistul de 31 de ani al lui QPR a sugerat că românii ar trebui sterilizaţi.

 

Sursa: gandul.info

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page