Retete

RETETA | Negresă cu cremă de brânză

Ingrediente:

Pentru negresă

100 ml ulei

100 g cacao

200 g ciocolată neagră

100 g zahăr

2 ouă

1 linguriță esență de vanilie

100 g făină

1 praf de sare

1 linguriță cafea instant, opțional

Pentru glazură

150 g cremă de brânză

2 linguri ulei

2 linguri zahăr

1 ou

2 linguri gem de căpșuni

½ linguriță esență de vanilie

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor și tapetezi o tavă. Amesteci uleiul cu ciocolata și cacaua, le așezi pe foc și amesteci până când se omogenizează. Dai deoparte, apoi lași la răcorit. Mixezi ouăle cu zahărul, cafeaua și esența de vanilie, apoi pui făina și sarea și încorporezi crema de ciocolată. Torni compoziția în tavă și o nivelezi.

Mixezi toate ingredientele pentru glazură, o pui peste prăjitură și amesteci ușor cele două compoziții cu o scobitoare.

Dai negresa la cuptor până când trece testul scobitorii.

Sursa  http://www.forageddish.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page