Retete

RETETA | Cotlete de porc în sos cremos de ceapă

Ingrediente:

4 cotlete de porc
2 linguri ulei
200 g ceapă, tocată
250 ml supă de vită sau pui
70 g smântână
2 linguri făină
2 linguri lapte
2 lingurițe sos Worcestershire
sare
piper

Mod de preparare:

Încingi uleiul într-o tigaie. Rumenești cotletele de porc condimentate pe ambele părți până când își schimbă culoarea, apoi le scoți pe o farfurie.  Călești ceapa până se înmoaie. Încorporezi supa de vită, întorci cotletele de porc în tigaie și potrivești gustul cu sare și piper. Stropești carnea cu sos, acoperi cu un capac și lași să dea în clocot aproximativ 10 minute.

Într-un bol, amesteci samântâna cu făina. Combini cu sosul din tigaie, după ce ai îndepărtat cotletele, apoi adaugi sosul Worcestershire. Torni laptele, în funcție de cât de groasă vre să iasă compoziția. Întorci carnea în tigaie și o mai ții pe foc în sos până se pătrunde foarte bine. Servești imediat.

Sursa https://bunnyswarmoven.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page