Retete

RETETA | Chifteluțe de curcan cu sos de brânză

Ingrediente: 

2 linguri de ulei
4 căței de usturoi
2 linguri de pătrunjel
1 cutie de roșii tocate
sare
piper
1 kg de carne tocată de curcan
1 ou mare
3 linguri de pătrunjel
1 cană de mozarella rasă
1/2 cană de firimituri de pâine sau pesmet
rozmarin

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 300 de grade.

Într-o cratiță mare, la foc potrivit, pune 2 linguri de ulei apoi usturoiul și rozmarinul și amestecă, însă ai grijă să nu se ardă.

Adaugă cutia de roșii tocate, sarea și piperul și lasă pe foc mic.

Într-un bol mare, pune curcanul, firimiturile de pâine, oul, usturoiul, pătrunjelul, sarea și piperul și amestecă toată compoziția. Într-o altă tigaie, pune 2 linguri de ulei și pune chifteluțele la prăjit. Pune sosul peste chifteluțe apoi pune brânza rasă și bagă totul la cuptor pentru 10 minute.

Adaugă pătrunjel și servește.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page